Pridruži nam se

Želiš li biti franjevac Bosne Srebrene?
NA PUTU DO FRANJEVAŠTA
Nova provincijska web-stranica
22.12.2017.

Poštovana braćo franjevci Bosne Srebrene i drugi posjetitelji naše provincijske web-stranice!

Došlo je vrijeme da staru provincijsku web-stranicu, koja je godinama donosila događaje iz života i djelovanja braće naše Provincije, ispratimo u povijest. Bilo je potrebno osuvremeniti i osvježiti njezino lice i obogatiti sadržaje. Stoga je Uprave naše Provincije, na jednoj od održanih sjednica, dala zadaću tajniku Provincije da u suradnji s braćom na terenu započne s pripremama za izradu nove stranice s ciljem osuvremenjivanja sadržaja i samoga dizajna.

S Božjom pomoći, uoči Božića 2017. godine, taj posao je najvećim dijelom priveden kraju i nova stranica započinje sa svojim radom. Svim sadržajima koji su bili na dosadašnjoj stranici bit će moguće pristupiti s nove stranice i ostat će arhivirani u starom obliku. Ostaje još upotpuniti pojedine sadržaje, kao što je dodavanje fotografija za spisateljstvo, izdavaštvo i kulturne ustanove i određene tehničke stvari, što će biti učinjeno u vremenu koje je pred nama.

Želeći puno uspjeha i Božjeg blagoslova u radu nove provincijske web-stranice te pozivajući braću na terenu koji su dopisnici FIA-e da se aktivnije uključe i šalju vijesti s terena, srdačno Vas sve pozdravljam i želim svako dobro i mir od Gospodina!

Fra Jozo Marinčić, provincijal