Pridruži nam se

Želiš li biti franjevac Bosne Srebrene?
NA PUTU DO FRANJEVAŠTA
Duhovna obnova za djelatnike Policijske uprave
22.2.2018.Kupari

U policijskom smještajnom objektu Mladost u Kuparima, danas, 21. veljače, za policijske službenike i djelatnike Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, u organizaciji policijskog kapelana fra Ive Kramara, održana je duhovna obnova koju je predvodio fra Danijel Nikolić, magistar bogoslova franjevačke provincije Bosne Srebrene.

U nadahnutom predavanju fra Danijel je istaknuo važnost međuljudskih odnosa kako u obitelji, tako i u radnom okruženju, naglašavajući pri tom važnost svakodnevne komunikacije koja predstavlja temelj rješavanja svih nesuglasica. Tijekom predavanja, fra Danijel je poseban naglasak stavio na čovjekov duhovni razvoj, koji je jednako bitan kao što je čovjekov intelektualni i fizički razvoj, a na kojem svaki pojedinac treba ustrajno raditi svaki dan. Spomenuo je i razoran utjecaj konzumerističkog instant načina života koji nas priječi u moralnom i duhovnom razvoju i zbližavanju sa svojim bližnjima i s Bogom koji bi nam trebao biti vodilja kroz život.

Poseban naglasak je stavio na dva smrtna grijeha oholost i zavist koji nas priječe u razvijanju kvalitetnih međuljudskih odnosa zbog čega je potrebno svakodnevno raditi na sebi i pronaći hrabrost u opraštanju drugima.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska