Pridruži nam se

Želiš li biti franjevac Bosne Srebrene?
NA PUTU DO FRANJEVAŠTA
Drugi susret mladih smještenih u redovničkim zajednicama
8.3.2018.Bistrik/Sarajevo

Povjerenstvo za pastoral zvanja pri Konferenciji viših redovničkih poglavara i poglavarica BiH, organizira u utorak, 13. ožujka, u franjevačkom samostanu sv. Ante u Sarajevu na Bistriku, drugi susret mladih, koji imaju smještaj u redovničkim zajednicama. Susret će započeti euharistijskim slavljem u 18 sati kojeg predslavi član povjerenstva i provincijski promotor duhovnih zvanja fra Danijel Rajić, a pjeva bend mladih „El Shaddai“ sa Bistrika.

U sklopu redovitih studentskih tribina koje se održavaju u Galeriji samostana, s početkom u 19 sati, mladi će govoriti na temu: „Svjedočanstva vjere iz života mladih“. Svoje iskustvo vjere posvjedočiti će postulantica Družbe sestara Služavki Malog Isusa Anela Oborović i studentica Nikolina Karivan. Nakon tribine biti će pripremljena zakuska na kojoj će mladi imati priliku međusobno se upoznati i družiti. 

Članovi povjerenstva za pastoral zvanja pri KVRPP BiH su: s. Lidija Kalfić, fra Danijel Rajić, s. Jadranka Obućina, s. Marija Mihaljević, fra Antonio Šakota, s. Danica Bilić, s. Slavica Barbarić, don Branko Bendra i s. M. Izabela Đaković.

 

Fra Danijel Rajić